Wil jij DIRECT je ex terug?! 👉 Start gelijk via deze pagina.

Terug met je ex? Voorkom domme fouten! Doe dit vooral niet!!

Terug met je ex? Of van plan om terug bij je ex te gaan? Lees dan zeker dit artikel nog even goed door, want terug naar je ex is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Voorkom dat je in de veelgemaakte fouten stapt zodat jullie hereniging deze keer permanent is! Benieuwd welke fouten dit zijn en waar je rekening mee moet houden als je terug met je ex bent? Lees dan snel verder!

Terug met je ex?

Toen het einde van jullie relatie een feit bleek te zijn ben je waarschijnlijk door een diep dal gegaan. Je stierf bijna van liefdesverdriet. Het LDVD leek maar niet over te gaan.

Beetje bij beetje raapte je jezelf bij elkaar totdat je het leven weer rooskleurig in begon te zien. En toen was je ex daar plots weer. Bleek hij of zij je terug te willen. Of blijkt, als die situatie zich nu afspeelt bij je.

Zowel voor de mensen die de stap al hebben gemaakt en dus al terug bij hun ex zijn, als voor hen die er over nadenken hebben we in dit artikel een aantal do’s en dont’s voor je op een rijtje gezet die je helpen als je terug met je ex bent.

Lees ze door en pas ze toe waar nodig. De kans dat jullie hereniging deze keer blijvend is zal alleen maar groter worden als je deze tips en tricks toepast!

hoe krijg ik mijn vriendin terug

Waarom is het überhaupt uitgegaan?

Nog voordat je er over begint na te denken zal je deze vraag aan jezelf moeten stellen. Waarschijnlijk heb je ‘m al een miljoen keer aan jezelf gesteld, maar doe het nog maar eens een keer.

Je moet namelijk voor jezelf nagaan of een hereniging met je ex überhaupt kans van slagen heeft. Is hij of zij bijvoorbeeld vreemd gegaan? Kun je daar dan alsnog overheen komen?

Hadden jullie voortdurend ruzie? Hoe ga je dat dan aanpakken? Hoe zorg je er voor dat jullie niet constant slaande heibel hebben.

Een hernieuwde relatie met je ex kan alleen slagen wanneer de reden van de relatiebreuk overkomelijk is. Wees hier heel eerlijk in naar jezelf toe. Anders zit je straks weer met een gebroken hart en dat lijkt ons niet de bedoeling van “terug met je ex”.

Het zal nooit en te nimmer hetzelfde zijn

Ook weer iets wat je jezelf goed moet beseffen. Hoe goed je elkaar ook kent en wat je verwachtingen ook moge zijn: na de relatiebreuk zal een nieuwe relatie nooit hetzelfde zijn zoals het ooit is geweest.

Dit kan positief zijn, maar misschien ook wel negatief. Het is in ieder geval iets waar je je bewust van moet zijn. Zodra je hier bewust van bent kun je gemakkelijker met eventuele veranderde situaties omgaan.

Afhankelijk van hoe lang het uit is geweest tussen jullie kan je ex (maar misschien jij ook wel) bijvoorbeeld andere eisen zijn gaan stellen aan de partner. Probeer iemand nooit te veranderen in de persoon die hij of zij ooit geweest is in de vorige relatie.

Je groeit als mens en daar zal je het mee moeten doen. Denk je dit niet te kunnen? Krab jezelf dan eens goed achter de oren en bedenk jezelf of het dan wel zinvol is om terug naar je ex te gaan.

Niet iedereen zal er vrede mee hebben

je ex terugwinnen als je ex iemand anders heeft

Dagen-, weken-, maanden- en misschien wel jarenlang heb je bij je vrienden of vriendinnen, je familie en/of je collega’s uit lopen huilen over jullie relatiebreuk en je liefdesverdriet.

Verwacht dan ook niet dat iedereen direct staat te springen als jullie besluiten om weer samen door het leven te gaan. Hoor de meningen aan, maar vorm uiteindelijk wel altijd je eigen visie.

Het is jouw leven en daarmee mag je doen en laten wat je wilt. Als jij besluit terug met je ex te gaan zullen zij dat moeten accepteren. Of ze het er nu mee eens zijn of niet.

Laat je dan ook niet beïnvloeden door wat andere mensen van je zeggen of denken. Volg altijd je eigen gevoel. En als dat gevoel zegt dat jij en je ex bij elkaar horen, laat iedereen dan gewoon lekker kletsen wat ze willen.

Achterhaal de reden waarom hij/zij je terug wilt

Net als dat er een reden is geweest waarom het uit is gegaan tussen jullie, is er een reden waarom je ex je terug wilt. Het is belangrijk om deze reden te achterhalen.

Wilt hij of zij je terug vanwege jou? Jouw persoonlijkheid. Jouw positieve en negatieve karaktereigenschappen. En dus gewoon omdat hij of zij JOU mist. Of gaat het er eerder om dat je ex gewoon ‘iemand’ mist?

Wilt hij of zij liever niet alleen zijn en kiest hij of zij daarom voor de makkelijkste weg: terug naar de ex? Het kan moeilijk zijn om dit aan je ex te vragen. Je bent immers allang blij dat je ex je terug wilt natuurlijk!

Toch is het belangrijk om de achterliggende motivatie te achterhalen. Iemand kan altijd spijt krijgen van een beslissing en hierop terug komen. Maar dan wel met een gegronde reden zodat jij niet binnenkort weer sterft van het liefdesverdriet.

je ex terugwinnen

Achterhaal de reden waarom JIJ terug met je ex wilt zijn

Net zo belangrijk natuurlijk. Misschien zelfs wel nog belangrijker. Waarom wil jij je ex terug krijgen? Waarom zie jij een verzoening als de ideale oplossing? Probeer hier zo eerlijk mogelijk in te zijn naar jezelf toe.

Je hebt er niets aan om met de verkeerde motieven terug te gaan naar je ex. Alleen door eerlijk te zijn naar jezelf kun je bepalen of de hereniging kans van slagen heeft. Beantwoord deze vraag dan ook zo eerlijk mogelijk.

Meer Tips en Tricks?

We hopen je met dit artikel over “Terug met je ex” handvatten te hebben kunnen aanreiken bij het terugkrijgen van je ex of – als je al terug bij je ex bent – de hereniging tot een succes te maken.

Wil je meer van dit soort handige tips en tricks? Bekijk dan zeker de website van relatiecoach Michelle van den Berghe eens.

Met haar Ex-Terug-Methode hielp zij al duizenden mensen met het terugwinnen van hun ex of het overstijgen van het ontstane liefdesverdriet.

Een reactie plaatsen