Wil jij DIRECT je ex terug?! 👉 Start gelijk via deze pagina.

Gouden Tips om je ex terug te krijgen? En wat vooral niet moet!

Gouden Tips om je ex terug te krijgen?  Een makkelijke vraag. Een iets moeilijker antwoord. Want misschien gaat het er juist om wat je vooral NIET moet doen als je terug bij je ex wilt. Benieuwd naar de do’s en dont’s bij het terugkrijgen van je ex? Lees dan vooral verder!

Terug naar je ex

Voordat we je vertellen wat je moet doen om je ex terug te krijgen (en ook wat je dus vooral niet moet doen), moet je eerst een vraag eerlijk beantwoorden. Niet zozeer voor ons. Meer voor jezelf.

Want wil je wel echt terug naar je ex? Je ex is immers niet zomaar je ex toch? Er is binnen jullie relatie iets gebeurd wat er voor gezorgd heeft dat jullie relatie ten einde is gekomen.

Misschien iets groots zoals bijvoorbeeld overspel, maar veel vaker gebeurt het dat het alle kleine dingetjes bij elkaar zijn die voor de relatiebreuk hebben gezorgd.

Hoe groot of klein zijn die dingen bij jullie geweest? Zijn ze overkomelijk? Zo nee, dan is het natuurlijk niet zo verstandig om je ex weer voor je te winnen.

Indien het wél zaken zijn die jullie samen kunnen overwinnen zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je ex terug te krijgen. We helpen je een handje.

Wat moet je doen om je ex terug te krijgen?

Er zijn dus een aantal dingen die je kunt doen om je ex terug te krijgen. De eerste is wellicht een open deur. Maar wél het belangrijkste wat je moet doen om je ex weer voor je te winnen.

Accepteren

Een relatiebreuk of liefdesverdriet wordt vaak hetzelfde ervaren als rouw. Niet gek ook, want je verliest min of meer toch iemand (al is hij of zij dan natuurlijk nog wel fysiek hier op aarde).

In de fases van rouw komt aanvaarding (accepteren) pas op het einde. Ontkenning, boosheid, weerstand en depressie gaan hieraan vooraf. We gaan er vanuit dat je deze fases al doorlopen hebt of er nog in zit.

Uiteindelijk gaat het er om dat je de situatie accepteert zoals deze is. Je ex is je ex. Je liefdesverdriet gaat maar niet over. En je blijft je ellendig voelen en wilt niets liever dan terug bij je ex.

Accepteer dat je deze gevoelens ervaart. Er is niets mis mee. Pas wanneer je ze volledig omarmt kun je verder kijken en stappen gaan ondernemen om van breuk tot doorbraak te komen.

Focus op jezelf en anderen

Het is de grootste valkuil die mensen maken die terug willen naar hun ex: focussen op de ex. Zo dadelijk in de dont’s gaan we hier wat dieper op in, maar in deze tip gaat het vooral om jou en de mensen om je heen.

Focus op jezelf en ga vooral veel leuke dingen doen met anderen. Dit helpt je enerzijds om je gedachten te verzetten zodat je niet voortdurend bezig bent met je ex en je liefdesverdriet. Anderzijds laat je hiermee aan je ex zien dat je verder gaat met je leven.

Het is een universele wet: iets wat voor het oprapen ligt (jij dus, wanneer je je ex voortdurend het gevoel geeft dat je ieder moment terug wilt) is veel minder interessant dan iets wat we niet zomaar kunnen krijgen (jij dus, die lekker het eigen leven weer vol aan gaat). Focus daarom vooral op jezelf en doe dingen die je blij maken.

Blijf neutraal in je emoties bij het weerzien van je ex

Vooral mannen (maar zeker ook vrouwen) kunnen helemaal niets met een ex die een emotioneel wrak is. Probeer dan ook wanneer je hem of haar (onverwachts) ziet, je emoties neutraal te houden. Natuurlijk mag je best laten zien dat je het leuk vindt om je ex weer te zien, maar niet té. Laat sowieso oude koeien in de sloot. Je vergooit je eigen kansen wanneer je oud zeer bespreekt als je je ex (per ongeluk) tegen het lijf loopt.

Zorg dat je ex je gaat missen

Dit kan maar op één manier. Je mist namelijk pas iets als het er niet meer is. Stel een radiostilte in. Geen Whatsappjes. Geen telefoontjes. Geen e-mailtjes. En geen plekken bezoeken waar je hem of haar mogelijk tegen het lijf kunt lopen. In ieder geval in de eerste periode na jullie relatiebreuk is het verstandig om hier aan vast te houden. In een later stadium zou je bijvoorbeeld juist wél naar z’n stamkroeg kunnen gaan of naar haar sportclub om je ex zodoende ‘per ongeluk’ tegen het lijf te lopen.

wat je moet doen om je ex terug te krijgen
Komen jij en je ex weer bij elkaar? Met de Ex-Terug-Methode vergroot je je kansen!

Wat je vooral NIET moet doen als je je ex terug wilt

Nu je weet wat je vooral wél moet doen om je ex terug te krijgen, is het belangrijk om ook te weten wat je vooral NIET moet doen als je je ex terug wilt.

Een aantal van onderstaande tips lieten we hierboven al even doorschemeren, maar hier dan ook uitgebreid.

Jezelf opdringen

In de laatste tip die we je hierboven gaven zeiden we het al: “je weet past wat je mist als het er niet meer is”. Het slechtste wat je kunt doen als je je ex terug wilt is dan ook constant in the picture blijven.

Er is niets zo vervelend als een ex die zichzelf voortdurend aan je opdringt. Hoe moeilijk het ook is om dat Whatsappje niet te versturen, doe het niet. Je maakt er meer kapot mee dan je lief is.

Je ex overladen met emoties

Natuurlijk ben je boos. Natuurlijk ben je verdrietig. Maar laat dit niet aan je ex zien.

Net als een opdringerige ex, is een ex die mentaal zwaar onstabiel is absoluut niet interessant om naar terug te keren. Voorkom dus dat je bij het weerzien van je ex in een huilbui of woede uitbarsting uitbarst.

Probeer juist happy en gelukkig over te komen. Je bent namelijk veel leuker wanneer je lacht!

Alles alleen proberen op te lossen

Mensen die te maken hebben met liefdesverdriet kruipen vaak het liefst in hun schulp. Met een doos tissues en een zak chips thuis op de bank zitten kniezen.

Niet bepaald de methode om je ex terug te winnen. Zoek hulp bij anderen.

Soms kunnen vrienden of vriendinnen al voldoende zijn om je een hart onder de riem te steken, maar soms is professionele hulp ook handig om je liefdesverdriet te verwerken en eventueel je ex weer voor je te winnen.

Je gaat immers ook naar de dokter als je ziek bent toch? Schakel dan ook hulp in van een relatiecoach als jij dit voor jezelf nodig acht.

Een goede coach helpt je jezelf weer terug te vinden en kan je ook handvatten aanreiken die je helpen je ex weer voor je te winnen. Zeker doen dus als jij dit nodig denkt te hebben voor jezelf!

Was dit artikel leuk om te lezen?

We hopen je met dit artikel over “Wat moet je doen om je ex terug te krijgen?” geholpen te hebben met onze tips en tricks om je ex terug te krijgen.

[su_button url=”https://jeexterugwinnen.nl/out/ex-terug-methode/” target=”blank” style=”flat” radius=”square” background=”#f9034c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: external-link”]Ja, Ik wil graag meer vrijblijvende informatie![/su_button]

Een reactie waarderen we dan ook enorm. Dus vond je dit artikel leuk om te lezen? Laat het ons dan weten via een reactie onder dit bericht!

Een reactie plaatsen