Wil jij DIRECT je ex terug?! 👉 Start gelijk via deze pagina.

Je ex terugwinnen

Hoe krijg ik mijn ex terug? Dit is de gedachte die meestal na het einde van je relatie door je hoofd spookt. Waarschijnlijk op dit moment ook bij jou..

Liefdesverdriet kan immers ontzettend pijn doen. Zeker als de relatie met je ex is geëindigd zonder dat jij er zelf achter stond. Er is op dit moment dan ook vast niets liever wat je wilt dan dat: je ex weer voor je winnen.

Weet dan; het kan. Je kunt je ex terugkrijgen. Maar dat gaat niet zomaar…

Je ex terug winnen kost moeite

We gaan direct open kaart met je spelen want het laatste wat de redactie van JeExTerugWinnen.nl wilt, is iemand die al ‘gebroken’ is valse hoop geven. We leven met je mee, want ook wij hebben het meegemaakt:

het gevoel van onmacht en onbegrip. Je niet meer gewild voelen. Afgewezen. Misschien zelfs vernederd. Door je ex. Waar jij zo veel van hield en waarschijnlijk dus nog steeds zoveel van houdt. Anders wil je je ex immers niet meer terug, toch?

De open kaart is vrij simpel: er bestaat een hele goede kans dat je je ex nooit meer terug gaat krijgen. We herhalen het nog maar een keertje voor de zekerheid.

Er is een reële kans dat je je ex niet terug kunt winnen. En soms is dat maar goed ook…

Sommige exen krijg je niet terug en dat is alleen maar goed

ex niet terug krijgen
Het is niet altijd een verstandig idee om terug te willen naar je ex. Sommige relaties zijn nu eenmaal gedoemd om te mislukken…

Laten we eerlijk zijn en wees daarbij vooral ook eerlijk naar jezelf toe: je relatie is uitgegaan omdat er ergens iets niet goed zat tussen jou en je ex. Zo simpel als wat.

Het kan natuurlijk wél zo zijn dat jij vanuit jouw kant (nog steeds) niet goed begrijpt waarom hij of zij het heeft uitgemaakt. Ook in dat geval zat er ergens iets niet goed in jullie relatie. Alleen was jij daar niet goed van op de hoogte. We gaan je helpen bij het achterhalen van het probleem, maar daarover zo dadelijk meer.

Het belangrijkste voor nu is dat je begrijpt dat je je ex niet zomaar terugkrijgt en dat het in sommige gevallen misschien maar beter is ook als het niet lukt om je ex terug te winnen. Ben je veel beter af zonder hem of haar en had jullie relatie nooit echt een reële kans van slagen. Want die relaties zijn er ook hé? Van die relaties die gewoonweg gedoemd waren te mislukken.

Er is geen quick fix om je ex terug te krijgen

Net zoals we niet gaan beweren dat iedereen zomaar iedere ex terug kan winnen, gaan we ook niet beweren dat je je ex kunt terug krijgen in … dagen. Dat kan nu eenmaal niet. Uitzonderingen uiteraard daargelaten.

Wanneer een relatie is geëindigd hebben jullie allebei tijd nodig. Tijd nodig om de breuk te verwerken. Weer op adem te komen. En vooral om aan jezelf te werken. Het is niet voor niets dat veel mensen na een relatiebreuk plots fanatiek gaan sporten of een cursus persoonlijke ontwikkeling gaan doen, om maar iets te noemen. Overigens zit in dat laatste juist de kracht. Aan jezelf werken. Maar ook daarover vertellen we je zo dadelijk meer.

We willen – voordat we de ‘geheimen’ van de bewezen Ex-Terug-Methode (ETM) met je gaan delen – gewoon helder hebben dat je in sommige situaties je ex met geen mogelijkheid terug kan krijgen en dat dat ook niet binnen een bepaalde tijdslimiet gaat gebeuren. We claimen niets. Alleen dat er een goede mogelijkheid bestaat dat je ex weer helemaal verliefd op je wordt nadat je aan de slag bent gegaan met de ETM. Die claim doen we wel, want er zijn mensen die na een (heftige) relatiebreuk middels het Ex-Terug-Model weer helemaal happy zijn met elkaar.

Je pakt het verkeerd aan!

Mensen die hun ex terug willen benaderen de situatie 9 van de 10 keer helemaal verkeerd. Jij ook waarschijnlijk, want anders had je geen hulp nodig bij het terugwinnen van je ex toch?

Ga eens even terug in de tijd. Terug naar het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen. Toen de zogenaamde vonk oversprong en je hart een sprongetje maakte toen je hem of haar zag. Kun je je die tijd nog herinneren?

Ongeacht hoe lang je relatie heeft geduurd zijn er dingen in de tussentijd veranderd. Onvermijdelijk is dat. Het is nu eenmaal hoe wij als mens in elkaar zitten. Gaandeweg proberen we elkaar te pleasen, maar ook te veranderen. Minder leuke eigenschappen aan je ex heb je – bewust, dan wel onbewust – geprobeerd te veranderen naar je eigen maatstaven. Je ex heeft ditzelfde (wederom bewust of onbewust) bij jou gedaan. Beetje bij beetje hebben jullie invloed op elkaar uitgeoefend en omdat je ex momenteel je ex is, heeft dat niet zo goed voor jullie uitgepakt.

Dit is goed nieuws. Hoe gek dat ook klinkt.

Je wilt je ex niet terug. Je wilt een nieuwe relatie met je ex

Die klinkt vreemd hé? Laat hem even op je inwerken.

Je wilt je ex namelijk helemaal niet terug. Je ex is niet voor niets je ex. Jullie relatie is uitgegaan omdat één van beiden (of jullie allebei natuurlijk) de relatie niet meer zag zitten. De relatie zoals ie op het einde was. Je wilt dus helemaal niet terug naar diezelfde situatie. Je wilt naar een nieuwe situatie. Een situatie waarin je ex weer helemaal verliefd op je is en jullie hereniging als een nieuwe start voelt en niet als ‘we pikken de oude draad maar weer op’. Want doe je dat, dan weet je zeker dat je in een mum van tijd weer zit te googelen naar “IK WIL MIJN EX TERUG!!!”.

Niet de bedoeling natuurlijk. En daar komt de Ex-Terug-Methode dus om de hoek kijken. Want hij werkt altijd…

ex terugwinnen
Je wilt niet terug naar je ex. Je wilt een hele nieuwe relatie met je ex. De Ex-Terug-Methode helpt jullie die frisse start te maken!

Waarom de Ex-Terug-Methode ALTIJD werkt

Even een vraag tussendoor:

“Wie is de belangrijkste persoon in jouw leven?”

We horen je denken: M’n ouders. M’n broer(s) en/of zus(sen). M’n vrienden. M’n hond. M’n kat. Nee… M’n ex natuurlijk! Tuurlijk is m’n ex de belangrijkste persoon in mijn leven. Daarom wil ik hem of haar ook terug toch. Wat een stomme vraag zeg!

JIJ BENT DE BELANGRIJKSTE PERSOON IN JOUW LEVEN

He-le-maal niemand anders. Jij. De wereld draait om jou. Als jij er niet zou zijn was deze tekst er niet. Waren je ouders er niet. Je broers en/of zussen er niet. En ook je ex niet. Niet voor jou tenminste. Het is er allemaal omdat jij er bent. Omdat jij op dit moment op deze aardbol rondloopt en je hart nog steeds klopt, al dan niet voor je ex.

En dat is dus waarom de Ex-Terug-Methode altijd werkt. Er wordt uitgegaan van jou. Niet vanuit je ex en/of de relatie die je had. Natuurlijk was de hoedanigheid van jullie relatie (en de reden van jullie breuk) belangrijk, maar veel belangrijker is dat de focus naar jezelf gaat.

Je ex is immers ooit ontzettend verliefd op je geweest toch? Op jou. Als persoon. Waarom dan de focus op het terugwinnen van je ex leggen als het allemaal valt of staat bij jou?

De ETM in vogelvlucht

De Ex-Terug-Methode helpt je dus met het terug krijgen van je ex, maar op een hele andere wijze dan je dit zou verwachten en dan hoe dit via andere methodes vaak wordt aangepakt. Het Ex-Terug-Model is echt 100% gericht op jou en vanuit daar kun je verder werken aan het terugwinnen van je ex. En in veel gevallen blijkt dit dus reuze succesvol (1 op de 2 die aan de slag gaat met de ETM krijgt zijn of haar ex terug).

Wat je kunt verwachten van de Ex-Terug-Methode:

 • Een E-book van maar liefst 140 pagina’s vol tips, tricks en oefeningen die vooral gericht zijn op jou en je herstel
 • Het werkboek waarmee je aan de slag gaat met de oefeningen, tips en tricks
 • Een analyse van je persoonlijke situatie met advies op maat (waarde: onbetaalbaar!)
 • Levenslang gratis updates (gemiddeld 2 x per jaar) van de Ex-Terug-Methode
 • Het E-book in audioformaat (zodat je het boek kunt beluisteren vanaf je telefoon, tablet en/of computer)

En misschien nog wel het mooiste van alles: je kunt de Ex-Terug-Methode 30 dagen lang risicoloos uitproberen!

Je kunt nu een aantal dingen doen…

 1. Deze website verlaten. Je hebt niets verloren (ja, behalve je ex dan), maar gaat ook niets (terug) winnen. Hoogstwaarschijnlijk ook je ex niet.
 2. Verder lezen over de Ex-Terug-Methode op de uitgebreidere pagina over de ETM
 3. Nog meer gratis-ex-terugwin-informatie verzamelen op onze blogpagina
 4. Direct actie ondernemen en het E-book ontvangen (en dus 50% kans maken op een hereniging met je ex)

Als je je ex echt heel graag terug wilt kies je natuurlijk voor een van de laatste 3 opties. Met de eerste optie heb je gelukkig wel tijd geïnvesteerd in jezelf. Je hebt willen onderzoeken of het mogelijk is om je ex terug te krijgen en waarschijnlijk ook of wij je daarbij konden helpen. We vertelden het je al eerder: we claimen niets, maar het is een feit dat 1 op de 2 die met de Ex-Terug-Methode aan de slag gaat nog lang en gelukkig leeft met zijn of haar ex.

Neem dat absoluut niet zomaar klakkeloos van ons aan, maar bekijk hieronder zelf wat mensen zeggen over de Ex-Terug-Methode.

ex terug winnen

Nog meer recensies lezen over de Ex-Terug-Methode?

Klik dan hier om alle gebruikerservaringen van de ETM te lezen.

Als je inmiddels helemaal overtuigd bent en klaar bent om je ex nu echt terug te gaan winnen kun je de Ex-Terug-Methode direct bestellen. Je ontvangt het E-book en de bijbehorende bonussen binnen een aantal minuten in je inbox zodat je gelijk aan de slag kunt met het terugkrijgen van je ex. En jezelf natuurlijk, want dat is waar het bij de ETM allemaal om draait!

Klik op de afbeelding en bestel het juiste exemplaar!


Van breuk tot doorbraak coachingprogramma

Er is nog iets wat je kunt doen als je vastberaden bent je ex terug te krijgen. Deze optie is een aanvulling op de Ex-Terug-Methode en bevat zelfs het E-book wat je krijgt als je met de ETM aan de slag gaat + de bijbehorende bonussen. Het is het ‘Van breuk tot doorbraak coachingprogramma’.

Je ex terug winnen met behulp van een coach

Met het Van breuk tot doorbraak coachingprogramma ga je niet alleen aan de slag met het E-book uit de Ex-Terug-Methode; je krijgt tevens een persoonlijke analyse en een e-mailcoachingsessie. Je persoonlijke situatie wordt onder de loep genomen en Michelle (je persoonlijke coach) geeft je concrete adviezen waar je direct mee aan de slag kunt om je ex weer voor je te winnen.

Daar bovenop:

 • krijg je toegang tot de besloten online videotraining (van maar liefst 5 uur!!)
 • ontvang je 7 audiofiles met visualisatietechnieken (de kracht van gedachten en visualiseren is super-powerfull)
 • en kun je direct een Skype coaching met je persoonlijke coach starten.

Ook het coachingprogramma is 30 dagen risicoloos uit te proberen. Bevalt het je niet? Kwestie van een mailtje sturen en je ontvangt de investering in jezelf direct terug.

Verder lezen over het “Van breuk tot doorbraak coachingprogramma doe je hier.

Direct aan de slag met je coach?

Wil je liever direct aan de slag gaan met je persoonlijke coach zodat de kans dat jij en je ex weer herenigd worden nóg groter is?

Klik dan hier om het coachingprogramma te bestellen en ontvang het E-Book (de Ex-Terug-Methode), de werkboeken, de audio files, het privé e-mailadres van je coach en je persoonlijke inlogcode voor het ledengedeelte binnen luttele minuten in je inbox.

Toch liever je ex terugwinnen middels de Ex-Terug-Methode? Download dan hier direct het E-book + de bonussen of lees er op deze pagina verder over!