Wil jij DIRECT je ex terug?! 👉 Start gelijk via deze pagina.

Je ex terugwinnen

Hoe krijg ik mijn ex terug? Dit is de gedachte die meestal na het einde van je relatie door je hoofd spookt. Waarschijnlijk op dit moment ook bij jou..

Liefdesverdriet kan immers ontzettend pijn doen. Zeker als de relatie met je ex is geëindigd zonder dat jij er zelf achter stond. Er is op dit moment dan ook vast niets liever wat je wilt dan dat: je ex weer voor je winnen.

Weet dan; het kan. Je kunt je ex terugkrijgen. Maar dat gaat niet zomaar…

Je ex terug winnen kost moeite

We gaan direct open kaart met je spelen want het laatste wat de redactie van JeExTerugWinnen.nl wilt, is iemand die al ‘gebroken’ is valse hoop geven. We leven met je mee, want ook wij hebben het meegemaakt:

het gevoel van onmacht en onbegrip. Je niet meer gewild voelen. Afgewezen. Misschien zelfs vernederd. Door je ex. Waar jij zo veel van hield en waarschijnlijk dus nog steeds zoveel van houdt. Anders wil je je ex immers niet meer terug, toch?

De open kaart is vrij simpel: er bestaat een hele goede kans dat je je ex nooit meer terug gaat krijgen. We herhalen het nog maar een keertje voor de zekerheid.

Er is een reële kans dat je je ex niet terug kunt winnen. En soms is dat maar goed ook…

Sommige exen krijg je niet terug en dat is alleen maar goed

ex niet terug krijgen
Het is niet altijd een verstandig idee om terug te willen naar je ex. Sommige relaties zijn nu eenmaal gedoemd om te mislukken…

Laten we eerlijk zijn en wees daarbij vooral ook eerlijk naar jezelf toe: je relatie is uitgegaan omdat er ergens iets niet goed zat tussen jou en je ex. Zo simpel als wat.

Het kan natuurlijk wél zo zijn dat jij vanuit jouw kant (nog steeds) niet goed begrijpt waarom hij of zij het heeft uitgemaakt. Ook in dat geval zat er ergens iets niet goed in jullie relatie.

Alleen was jij daar niet goed van op de hoogte. We gaan je helpen bij het achterhalen van het probleem, maar daarover zo dadelijk meer.

Het belangrijkste voor nu is dat je begrijpt dat je je ex niet zomaar terugkrijgt en dat het in sommige gevallen misschien maar beter is ook als het niet lukt om je ex terug te winnen.

Ben je veel beter af zonder hem of haar en had jullie relatie nooit echt een reële kans van slagen. Want die relaties zijn er ook hé? Van die relaties die gewoonweg gedoemd waren te mislukken.

Er is geen quick fix om je ex terug te krijgen

Net zoals we niet gaan beweren dat iedereen zomaar iedere ex terug kan winnen, gaan we ook niet beweren dat je je ex kunt terug krijgen in … dagen. Dat kan nu eenmaal niet. Uitzonderingen uiteraard daargelaten.

Wanneer een relatie is geëindigd hebben jullie allebei tijd nodig. Tijd nodig om de breuk te verwerken. Weer op adem te komen. En vooral om aan jezelf te werken.

Het is niet voor niets dat veel mensen na een relatiebreuk plots fanatiek gaan sporten of een cursus persoonlijke ontwikkeling gaan doen, om maar iets te noemen. Overigens zit in dat laatste juist de kracht. Aan jezelf werken. Maar ook daarover vertellen we je zo dadelijk meer.

We willen – voordat we de ‘geheimen’ van de bewezen Ex-Terug-Methode (ETM) met je gaan delen – gewoon helder hebben dat je in sommige situaties je ex met geen mogelijkheid terug kan krijgen en dat dat ook niet binnen een bepaalde tijdslimiet gaat gebeuren.

We claimen niets. Alleen dat er een goede mogelijkheid bestaat dat je ex weer helemaal verliefd op je wordt nadat je aan de slag bent gegaan met de ETM. Die claim doen we wel, want er zijn mensen die na een (heftige) relatiebreuk middels het Ex-Terug-Model weer helemaal happy zijn met elkaar.

Je pakt het verkeerd aan!

Mensen die hun ex terug willen benaderen de situatie 9 van de 10 keer helemaal verkeerd. Jij ook waarschijnlijk, want anders had je geen hulp nodig bij het terugwinnen van je ex toch?

Ga eens even terug in de tijd. Terug naar het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen. Toen de zogenaamde vonk oversprong en je hart een sprongetje maakte toen je hem of haar zag. Kun je je die tijd nog herinneren?

Ongeacht hoe lang je relatie heeft geduurd zijn er dingen in de tussentijd veranderd. Onvermijdelijk is dat. Het is nu eenmaal hoe wij als mens in elkaar zitten. Gaandeweg proberen we elkaar te pleasen, maar ook te veranderen.

Minder leuke eigenschappen aan je ex heb je – bewust, dan wel onbewust – geprobeerd te veranderen naar je eigen maatstaven. Je ex heeft ditzelfde (wederom bewust of onbewust) bij jou gedaan. Beetje bij beetje hebben jullie invloed op elkaar uitgeoefend en omdat je ex momenteel je ex is, heeft dat niet zo goed voor jullie uitgepakt.

Dit is goed nieuws. Hoe gek dat ook klinkt.

Je wilt je ex niet terug. Je wilt een nieuwe relatie met je ex

Die klinkt vreemd hé? Laat hem even op je inwerken.

Je wilt je ex namelijk helemaal niet terug. Je ex is niet voor niets je ex. Jullie relatie is uitgegaan omdat één van beiden (of jullie allebei natuurlijk) de relatie niet meer zag zitten. De relatie zoals ie op het einde was.

Je wilt dus helemaal niet terug naar diezelfde situatie. Je wilt naar een nieuwe situatie. Een situatie waarin je ex weer helemaal verliefd op je is en jullie hereniging als een nieuwe start voelt en niet als ‘we pikken de oude draad maar weer op’. Want doe je dat, dan weet je zeker dat je in een mum van tijd weer zit te googelen naar “IK WIL MIJN EX TERUG!!!”.

Niet de bedoeling natuurlijk. En daar komt de Ex-Terug-Methode dus om de hoek kijken. Want hij werkt altijd…