Wil jij DIRECT je ex terug?! 👉 Start gelijk via deze pagina.

Je ex terugwinnen Machtige Tips? Het Werkt….

Je ex terugwinnen Machtige Tips? Stop met zoeken! Je hebt gevonden waar je naar op zoek was. In dit artikel geven we je namelijk handige tips en tricks om je ex weer terug te krijgen. Lees snel verder als jij vastberaden bent om je ex weer voor je te winnen!

Je ex terugwinnen tips

Als je in Google zocht naar “Je ex terugwinnen tips” moge het duidelijk zijn wat je intenties zijn: je wilt je ex terug krijgen!

Maar voordat we je de tips & tricks gaan geven waarmee je je ex kunt terugwinnen is het belangrijk dat je eerst een vraag beantwoord.

Niet voor ons. Maar voor jezelf. Want wil je wel terug naar je ex? Of wil je gewoon liever niet alleen zijn?

Vaak is het zo – wanneer een relatie ten einde komt – dat je namelijk niet per definitie je ex mist, maar gewoon iemand.

Je wilt niet alleen zijn en daarom lijkt het alsof je niets liever doet dan je ex weer voor je te winnen.

Beantwoord deze vraag eens voor jezelf en probeer daarbij zo objectief mogelijk naar jezelf, je ex en jullie relatie te kijken.

Nog steeds overtuigd dat je “je ex terugwinnen tips” nodig hebt? Bestudeer onderstaande tips en tricks dan goed en ga er mee aan de slag!

Focus op jezelf

Focus op jezelf

Mensen die hun ex weer voor zich willen winnen maken bijna allemaal dezelfde fout: focussen op de ex. Om twee redenen is dit niet verstandig:

  • Je ex kan je nooit gaan missen als je constant in de picture blijft
  • Jij kan nooit goed tot jezelf komen als je op een ander focust

Het is dus belangrijk – als je je ex echt terug wilt winnen – dat je eerst zelf weer helemaal happy bent met jezelf.

Een relatiebreuk kan (zeker wanneer jullie een lange relatie hadden) erg pijnlijk zijn en veel verdriet met zich mee brengen.

Je zult dit eerst moeten verwerken voordat je verder kunt. Hetzij met je ex, hetzij zonder je ex.

Uiteindelijk gaat het er om dat je eerst aan jezelf denkt voordat je aan een ander begint te denken. Niemand in jouw leven is belangrijker dan jij. Ook je ex niet.

Focus daarom in het begin van de relatiebreuk vooral lekker op jezelf en ga vanuit daar pas weer verder kijken.

Neem afstand

Het klinkt wat tegenstrijdig als je je ex terug wilt krijgen, maar voldoende afstand nemen is erg belangrijk als je je ex weer voor je wilt winnen.

We zeiden het namelijk net al en het is min of meer een universele wet: “je weet pas wat je mist als het er niet meer is”.

Wanneer jij voortdurend blijft appen, bellen, mailen en/of je ex probeert op te zoeken, gun je je ex niet de mogelijkheid om je te gaan missen.

Hij of zij zal het juist als vervelend ervaren waardoor de kans dat jij en je ex ooit nog herenigd gaan worden alleen maar kleiner wordt.

Niet doen dus en voldoende afstand bewaren. Zoekt je ex uit zichzelf toenadering? Dan blijkt deze tip geholpen te helpen en kun je langzaamaan de afstand tussen jullie weer wat verkleinen.

Geen emotionele narigheid

Mocht het gebeuren dat jullie (weer) contact hebben, overlaadt je ex dan absoluut niet met emotionele narigheid. Ja, dat is moeilijk.

Het is begrijpelijk dat je je hart wilt luchten. Antwoorden op moeilijke vragen wilt en graag tekst en uitleg ontvangt van je ex.

Maar ook hier weer: niet doen! Het werkt alleen maar tegen je.

Want wie is interessanter voor je ex denk je? Een ex die constant loopt te zeuren en te zaniken en 1 groot emotioneel wrak is of iemand die weer gelukkig is met zichzelf en niet voortdurend oude koeien uit de sloot loopt te vissen?

Juist. Wees ex nummer 2 en je kansen op een hereniging met je ex zullen alleen maar groeien.

Ga niet terug naar je ex, maar begin een nieuwe relatie met je ex!

Wees er eens eerlijk over: je wilt helemaal niet terug naar je ex. Je wilt een nieuwe relatie beginnen met je ex.

Onderweg zijn er namelijk zaken gebeurd die van invloed zijn geweest op jullie relatie. Van negatieve invloed. Anders was je ex je ex namelijk niet.

Mocht het zover komen dat jullie beiden inzien dat jullie toch liever bij elkaar zijn, begin dan ook helemaal opnieuw.

Gedraag je weer zoals je in het begin deed en voeg daar al het geleerde uit de stukgelopen relatie aan toe. Zo word je een betere versie van jezelf en verklein je de kans dat je ex binnenkort opnieuw je ex wordt!

Nog meer ‘je ex terug winnen tips’?

We hopen je met bovenstaande tips een klein beetje in de goede richting te hebben kunnen helpen. Zodat je serieus kans maakt op je ex terug te winnen.

Er is immers niets zo vervelend als je liefde niet beantwoord zien worden. Zeker wanneer dit gebeurt door iemand die je ooit zo dichtbij je had.

Misschien krijg je je ex terug dankzij onze tips en tricks, maar misschien heb je wel behoefte aan nog meer handvatten om je ex weer voor je te winnen.

In dat geval is de Ex-Terug-Methode van relatiecoach Michelle van den Berghe een absolute aanrader.

1 op de 2 die aan de slag ging met de methode kreeg namelijk zijn of haar ex terug. Weerzinwekkende statistieken natuurlijk.

Maar ook de andere 50% die de methode heeft gebruikt (en dus niet hun ex terugkregen) is lyrisch over de ex-terug-methode.

De methode helpt je namelijk vanuit het perspectief dat jij de belangrijkste persoon hier op aarde bent en je dus eerst met jezelf aan de slag zult moeten voordat je ook maar kunt denken aan een hereniging met je ex.

Michelle helpt je je zelfvertrouwen weer terug te krijgen na een relatiebreuk en zorgt er voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Krijg je daarmee je ex terug? Helemaal super! Maar ook als het je niet lukt om je ex terug te winnen helpt de methode je.

Je kunt er dus feitelijk niets mee verliezen en dankzij de 30-dagen-niet-goed-geld-terug regeling ben je er helemaal van verzekerd dat je de methode risicoloos kunt proberen.

[su_button url=”https://jeexterugwinnen.nl/out/ex-terug-methode/” target=”blank” style=”flat” radius=”square” background=”#f9034c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: external-link”]Ja, Ik wil graag meer vrijblijvende informatie![/su_button]

Vond je dit artikel over “je ex terugwinnen tips” leuk om te lezen? Laat ons dan via een reactie weten wat je er van vond. Reacties worden altijd enorm gewaardeerd!

Een reactie plaatsen